OM

VINK er et grafisk designbureau, der arbejder med grafisk udsmykning og -design, kommunikation, og rådgivning. Firmaet har eksisteret siden 2004. Firmaets primære arbejdsområde er grafiske udsmykninger, det være sig tapeter, folier på glas og direkte på væggene, billeder, grafiske tryk, tekstiler etc. Mulighederne er mange.

Hvorfor skal I overveje grafisk udsmykning af jeres virksomhed?
Alle mennesker er unikke. Med de samme behov. Vi fortæller hele tiden historien om os selv – både udadtil og indadtil. De værdier og drømme vi har sætter rammen for vores liv. Jo mere bevidste og skarpe vi er omkring hvem vi er og hvad der betyder noget for os, jo mere præcis, troværdig og interessant bliver historien om os selv. Og jo mere har vi at give til verden og andre mennesker.

Nøjagtigt det samme gør sig gældende for den moderne virksomhed. Jo stærkere virksomheden kan fortælle om sig selv og sin historie, jo bedre kan den positionere sig både lokalt og på det globale marked – og det kan ses på bundlinien. At være bevidst som virksomhed omkring egne værdier og visioner og historik, giver et langt bedre og mere interessant afsæt, når I skal fortælle om jer selv og jeres produkt.

Mange virksomheder er i dag opmærksomme på det med identiteten og har fået kortlagt deres værdier, missioner og visioner. Men for at alle ordene ikke bare skal ende i en mappe på hylden er det vigtigt at bruge dem, blive mindet om dem, få dem integreret i virksomhedens hverdag. En af måderne at opnå det på, er at få lavet grafiske udsmykninger, som tager udgangspunkt i ordene og giver dem liv.

Vores omgivelser kan enten være med til at underbygge historien, gøre det modsatte eller bare være ligegyldig. Jeg vil gerne hjælpe jer med at fortælle den interessante historie om jer selv. Og lade historien blive synlig ud på væggene, mødelokalerne, kantinen, receptionen. Både for at styrke jeres medarbejderes identitetsfølelse indadtil, men også udadtil for at jeres kunder/samarbejdspartnere bliver mødt af en stærk fortælling om hvem I er og hvad I står for.

om1

Jeg hedder Lisbeth Neigaard og er indehaver af VINK grafisk design. Jeg er uddannet fra Designskolen i Kolding, Institut for Visuel Kommunikation i 1995 og har lige siden arbejdet med visuelle udtryk både som billedkunstner, magasindesigner og grafisk designer.

I er altid meget velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov.

Skriv en kommentar